اخبار فرهنگ و هنر

تبعات مثبت و منفی افزایش تولیدات در شبکه نمایش خانگی

یک تهیه کننده سینما از تبعات مثبت و منفی افزایش تولید آثار در شبکه نمایش خانگی اشاره کرد .

ساسان سالور تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگاردرباره تبعات مثبت و منفی افزایش تولیدات در شبکه نمایش خانگی گفت : از اهالی سینما در شرایط سخت کرونایی که تولیدات سینمایی کم شده است با حضور در پروژه های نمایش خانگی تا حدی تامین می شود .

وی افزود: در مقابل نکات مثبت، نکات منفی هم در زمینه افزایش تولیدات شبکه خانگی وجود دارد؛ یکی از بزرگترین ضرر های این اتفاق افزایش بی رویه دستمزد بازیگران است، چون آن ها با دستمزد های زیاد در شبکه نمایش خانگی فعالیت می کنند و راضی کردنشان برای حضور درآثار سینمایی سخت خواهد شد.
این تهیه کننده ادامه داد: مسئله بعدی اینکه اکثر بازیگران چند ماه درگیر شبکه نمایش می شوند و عملا دست کارگردان و تهیه کننده سینما بسته می شود و از آنجایی که تعدادشان به شدت محدود است و طی این سال ها مشاهده کردیم به ندرت اجازه ورود بازیگران جدید داده نشده پس این نیز مشکلی بر مشکلات می افزاید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا